Portada > Actualitat > Notícies > Engeguen a Piera les celebracions nadalenques

Engeguen a Piera les celebracions nadalenques

12/12/2022

La programació de Nadal omple els carrers i les places de la localitat

Un any més, l'època més màgica de l'any arriba al nostre municipi acompanyada d'un ampli ventall d'activitats organitzades per l'Ajuntament i enfocades al gaudi de les dates nadalenques.

Al llarg d'aquest mes de desembre, la ciutadania podrà accedir a la pista de gel de la pista del Gall Mullat que el consistori ha posat en marxa per primer cop. A més, Can Canals acollirà el tradicional mercat nadalenc amb productes artesanals i activitats infantils i el Club Tennis celebrarà una jornada de música, esport i vermut amb motiu de la Marató de TV3. D'altra banda, també es podrà participar en diverses trobades musicals, esportives i teatrals i en una festa amb DJ que organitza l'entitat Jovent de Piera la nit de Nadal a Cal Sanahuja.

La canalla podrà gaudir, del 27 al 30 de desembre, del Saló de la Infància amb inflables, llits elàstics, ludoteca, futbolí humà, jocs de fusta, espai jove amb consoles i tallers diversos. El dia de Cap d'Any, es convida la ciutadania a celebrar el 2023 amb una festa que comptarà amb la participació de Jovent de Piera Clàssics Show (80's, 90's & 00's), Jaume Vallès, Miquel del Pozo i Gabri S. La programació continuarà fins al 6 de gener, amb diverses activitats a indrets com el Bedorc, Ca n'Aguilera, Sant Jaume Sesoliveres, Can Canals, Can Bonastre, Can Claramunt o Can Musarro.

L'esperada Desfilada de Ses Majestats dels reis, patges i patgesses des de la carretera dels Hostalets de Pierola fins a l'Ajuntament de Piera. En arribar a l'Ajuntament, adoració dels Reis d'Orient al nen Jesús a la porta de l'Ajuntament. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la plaça dels arbres del Bedorc a partir de les 21 hores. Per a encarregar als Reis Mags el repartiment dels regals, cal dirigir-se el dia 4 a la Nau de Cal Sanahuja, a partir de les 19 h.

Consulteu al detall la programació nadalenca d'enguany al document adjunt.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Nadal

Arxius adjunts