Portada > Actualitat > Notícies > El patinatge pierenc es consolida com a referent de la comarca

El patinatge pierenc es consolida com a referent de la comarca

12/12/2022

Els esportistes del Patinatge Artístic Piera han ofert al públic coreografies de diversos clàssics del món cinematogràfic

La Gala de Patinatge Artístic s'ha celebrat el 10 de desembre al Pavelló Poliesportiu El Prat amb la participació d'esportistes del club pierenc. La trobada ha comptat amb participants destacats com Ferran Clavero, la parella formada per Marta Jiménez i Joan Arquès o amb l'actuació estel·lar de Pau Garcia, campió del món.

El pavelló ha omplert el seu aforament amb aquest esdeveniment i, des de l'organització s'ha agraït a tota la ciutadania el fet d'haver assistit a la gala, la qual s'ha dedicat enguany a homenatjar l'univers cinematogràfic amb coreografies inspirades en pel·lícules com Grease, Rio i Moulin Rouge. Les actuacions han estat ofertes tant per part de les classes més novelles, com per esportistes amb una trajectòria més experimentada i internacional.

El club també ha mostrat el seu agraïment a l'Ajuntament de Piera, al cos tècnic, a les mares i als pares i a totes les patinadores i patinadors que formen part d'aquesta entitat.

Arxivat a: Espectacles
Patinatge
Patinatge
Patinatge