Portada > Actualitat > Notícies > Piera celebra la tradicional Fira de Santa Llúcia

Piera celebra la tradicional Fira de Santa Llúcia

13/12/2022

La nostra vila ha rebut una gran afluència de visitants amb la celebració de l’esdeveniment

El carrer Sant Cristòfol s'ha convertit en epicentre de les festivitats nadalenques al municipi amb la tradicional Fira de Santa Llúcia de Piera, un acte que ha comptat amb la participació de prop d'una seixantena de parades i una bona acollida per part del públic local i forà.

La canalla ha tingut l’oportunitat de trobar-se amb el Pare Noel i amb el tió gegant, una activitat a la qual han participat més d’un centenar d’infants. A més, la ciutadania més menuda ha gaudit d’una sessió de contacontes musical i de diversos tallers i espectacles per a tota la família, mentre que la coral Xicoira i ha posat música a l'esdeveniment i «It’s Christmans» ha tancat l’edició d’enguany de la Fira amb un concert de nadales.

Arxivat a: Espectacles
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia