Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del Saló de la Infància de Piera

Nova edició del Saló de la Infància de Piera

22/12/2022

La nau de Cal Sanahuja acollirà quatre dies d'activitats, inflables, jocs i tallers per a infants

El Saló de la Infància de Piera obrirà les portes a la nau de Cal Sanahuja el pròxim dimarts 27 de desembre i s'estendrà durant quadre dies. L'equipament acollirà durant quatre dies un ampli ventall d'activitats per a infants seguint un horari tindrà dos torns (matí i tarda): de 10 a 13 hores i de 16.30 a 19.30 hores.

Algunes de les propostes programades són llits elàstics, inflables, ludoteca, futbolí humà, jocs de fusta i un espai jove amb consoles. També es preveuen diversos tallers que es repartiran de la següent manera: dimarts, en la inauguració, hi haurà tallers d'imants, maquillatge i tatuatges; dimecres, tallers de collarets, papiroflèxia i slime; dijous, tallers de màscares, cuina sense foc i titelles; i divendres, treballs manuals amb material reciclat, clauers i pinces.

La novetat d'enguany serà la creació de la mascota oficial del saló, la qual, el dia d'avui, encara no té nom. Aquesta serà la missió per tots els nens i nenes que acudeixin al saló el dia de la inauguració, dimarts 27 de desembre, a les 17 hores, on podran votar entre tres noms possibles. Les set puntes de dalt de la mascota representen les puntes de l'escut de la vila de Piera.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Saló de la infància
Saló de la infància