Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per gaudir de la Festa de Cap d’Any

Tot a punt per gaudir de la Festa de Cap d’Any

28/12/2022

Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult per poder accedir-hi i hauran de portar una autorització signada pel pare, mare o tutor legal

La Regidoria de Festes convida la ciutadania a gaudir de la Festa de Cap d’Any que s’organitza a la Nau de Cal Sanahuja. Serà una celebració pensada per donar la benvinguda al 2023 amb bona música, amb els millors èxits d’abans i els més actuals i amb dj’s locals. La festa, que es farà a partir de la una de la matinada, comptarà amb la participació de Jovent de Piera Clàssics Show (80’s, 90’s & 00’s), Jaume Vallès, Miquel del Pozo i Gabri S.

La celebració està oberta a tots els públics. Tot i així, en compliment de la normativa de seguretat vigent, relativa al Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives, tots els menors de 16 anys que vulguin accedir a la Festa de Cap d'Any, ho hauran de fer acompanyats d'un major d'edat i amb l'autorització del pare, mare o tutor legal emplenada i signada. 

Així mateix, totes les persones que vulguin accedir al recinte de la festa ho hauran de fer mostrant un document d'identitat físic. En cap cas s'acceptaran fotografies del document, fotocòpies d'aquest, o cap altra alternativa que no sigui el mateix document físic.

Podeu descarregar l’autorització per als menors d’edat en el document adjunt.  

Arxivat a: Festes
Festa Cap d'Any

Arxius adjunts