Portada > Actualitat > Notícies > En marxa una nova aplicació per consultar els horaris del bus en temps real

En marxa una nova aplicació per consultar els horaris del bus en temps real

29/12/2022

L’empresa Montferri ha activat aquesta eina, que es troba actualment en proves, amb la voluntat de millorar el servei que s’ofereix a les persones usuàries

Les persones usuàries de les línies d’autobús que gestiona l’empresa Montferri, tenen a la seva disposició una nova aplicació que permet consultar la ubicació dels vehicles en temps real així com el temps que falta per a que l’autobús arribi a una determinada parada. L’app també ofereix informació més bàsica que es pot trobar també al web de l’empresa com ara els horaris i les parades de les línies regulars. 

Aquesta eina suposa una millora important per a tots els pierencs i les pierenques que utilitzen habitualment aquest transport públic. A través de l’aplicació, les persones usuàries poden estar informades de qualsevol incidència en el servei. 

Actualment, Montferri gestiona les línies H1 i H2, que connecten Piera amb els Hostalets de Pierola, i també les línies del bus urbà (de la P1 a la P16) que connecten l’estació de Ferrocarrils de Piera amb els diferents pobles i barris de la vila. 

Actualment l’aplicació està en proves però es recomana a la ciutadania accedir-hi i comunicar qualsevol suggeriment a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Podeu descarrega l’app tant per a sistema Android com iOS a través dels enllaços adjunts.

Arxivat a: Transports
Bus Montferri