Portada > Actualitat > Notícies > S’instal·len nous elements de joc al parc de l’avinguda Barcelona

S’instal·len nous elements de joc al parc de l’avinguda Barcelona

30/12/2022

Els treballs formen part d’un projecte més ampli que pretén fer una remodelació de diversos parcs infantils tant al nucli com als barris

A mitjans del mes de desembre van començar els treballs de remodelació del parc infantil de l'Avinguda Barcelona. Les obres comportaran la instal·lació de nous elements de joc com un gronxador, un giratori, una torre multijoc, una caseta, una molla i un plafó explicatiu. 

Aquesta actuació forma part del pla de parcs que el govern local està desenvolupant a la vila amb la voluntat de millorar la seguretat dels infants que juguen en aquests espais i reparar o substituir els elements de joc malmesos. Un cop s’enllesteixin els treballs a l’avinguda Barcelona, s’actuarà en altres parcs: a La Plana, al Camp Municipal d'Esports, als parcs del Bosc de l'Àliga i de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Bonastre; a Vallbonica, Can Martí i al carrer Gaudí de Can Bonastre només se substituirà un dels elements de joc existents; finalment, s’actuarà també en el parc del Castell de la Ventosa zona A.

Arxivat a: Urbanisme
Parc infantil avinguda Barcelona
Parc infantil avinguda Barcelona
Parc infantil avinguda Barcelona