Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per al concurs de comparses de carnestoltes

S’obren les inscripcions per al concurs de comparses de carnestoltes

23/01/2023

El jurat municipal valorarà el millor ball, la millor vestimenta i el vestuari més original

L’arribada de les celebracions de Carnaval a Piera tornen acompanyades de les tradicionals comparses de carnestoltes. Amb aquest motiu, l’Ajuntament de Piera anuncia que ja es poden tramitar les inscripcions per participar en el concurs de la Rua que se celebrarà el pròxim 18 de febrer.

Per participar, només cal facilitar al consistori el nom de la comparsa, el nom i els cognoms de la persona responsable, un telèfon i una adreça electrònica de contacte. A més, cal que cada comparsa compti, almenys, amb quinze persones.

Categories de participació

Els guardons s’entregaran tenint en compte, en primer lloc, la millor coreografia; amb un ball d’entre 2 i 4 minuts que serà avaluat pel jurat. D’altra banda, també es valorarà el millor vestuari i, d’altra banda, el més original.

Recorregut de la Rua

Les comparses acompanyaran el rei Carnestoltes pel passeig Gall Mullat i pels carrers Piereta, Sant Cristòfol, Sant Bonifaci (fins a la Font Nova) i pel carrer Folch i Torres, per concloure al pàrquing de Cal Sanahuja.

Arxivat a: Cultura i espectacles, Festes
Comparses de Carnaval