Portada > Actualitat > Notícies > El consistori activa el Pla d’Emergència per Fred

El consistori activa el Pla d’Emergència per Fred

24/01/2023

Durant aquest matí, ha començat a nevar a la nostra vila

Al llarg del matí d’avui, 24 de gener, la neu ha començat a caure sobre el nostre terme municipal. Tenint en compte aquesta situació, des de l’Ajuntament de Piera s’ha activat el Pla d’Emergència per Fred i es recomana seguir els consells de la Generalitat de Catalunya davant aquestes situacions.

Consells

Per una banda, es recomana estar pendents dels mitjans de comunicació i fer un ús responsable de la calefacció; en zones aïllades o no urbanes, mantenir un rajolí constant d'aigua a les aixetes per evitar que es congelin les canonades i apagar el reg automàtic.

D’altra banda, cal abrigar-se amb peces de roba lleugeres, l'una sobre l'altra. Les manyoples proporcionen més escalfor que els guants. 

Consulteu tots els consells i recomanacions a la llar, a l’exterior i durant la conducció de vehicles a la guia publicada per la Generalitat.

 

 

Arxivat a: General
Nevada
Nevada