Portada > Actualitat > Notícies > Vols participar en la 2a Fira de la Dona com a paradista?

Vols participar en la 2a Fira de la Dona com a paradista?

25/01/2023

L’espai s’instal·larà l’11 de març al Gall Mullat amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Després de l’èxit aplegat a la primera convocatòria, el nostre municipi es mobilitza per celebrar una nova edició de la Fira de la Dona, una iniciativa que s’instal·larà el pròxim 11 de març a la pista del Gall Mullat i que l’organitza l’Ajuntament amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

De la mateixa manera que durant l’anterior edició, l’esdeveniment comptarà amb diverses actuacions, tallers, xerrades i parades, les inscripcions per les quals ja estan obertes.

Com participar-hi?

Per formar part de la mostra amb una parada cal que les persones interessades s’apuntin  a través del formulari que ha habilitat el consistori (les places són limitades). A més, com a requisit indispensable, es demana vendre productes artesanals. 

Arxivat a: Fires, Igualtat de gènere
Fira de la Dona