Portada > Actualitat > Notícies > Torna el cicle de conferències «7 d’Experiències»

Torna el cicle de conferències «7 d’Experiències»

07/02/2023

La Biblioteca de Piera ja té a punt la vuitena edició de la iniciativa

El 16 de febrer es donarà el tret de sortida a una nova edició del cicle de conferències «7 d'Experiències». La proposta convida la ciutadania a gaudir de les experiències professionals d'experts en diferents àmbits i disciplines.

Sessions previstes

Les propostes d'aquest any s'allargaran fins al darrer dijous de març i inclou convidats de renom com l'il·lustrador i fotoperiodista Jordi Borràs; l'escriptora i poeta Eva Baltasar; el periodista i presentador català Espartc Peran; la periodista especialitzada en crítica televisiva Mònica Planas; el divulgador lingüístic Pau Vidal, autor del llibre del Paraulògic; l'excorresponsal de TV3 als Estats Units, Xesco Reverter; i l'escriptor, crític literari i periodista director del programa L'ofici de viure, Gaspar Hernández.

Col·laboracions

L'activitat compta també amb la participació d'entitats, associacions, establiments comercials o professionals independents de la vila que s'hi relacionen per fer-ne la presentació i contribuir a la seva promoció i a la dinamització ciutadana.

És una aposta d'acció no només cultural, sinó també ciutadana i promocional. Així mateix, es programaran activitats paral·leles amb l'objectiu de promocionar el fons bibliogràfic i documental de la biblioteca municipal.

Arxivat a: Cultura
Cicle de Conferències