Portada > Actualitat > Notícies > Piera es prepara per celebrar Carnaval

Piera es prepara per celebrar Carnaval

13/02/2023

La disbauxa carnavalesca omplirà els carrers i les places del nucli urbà amb música i festa

L'arribada de Carnestoltes al nostre municipi torna, un any més, acompanyada de diverses activitats dirigides al gaudi de grans i menuts. Les propostes s'encetaran el 17 de febrer, amb la rua de l'alumnat infantil de l'Institut Escola Piera. A continuació, l'EA Apiària i l'escola La Tortuga també desfilaran per l'entorn dels respectius centres escolars.

Durant dissabte 18, la ciutadania podrà participar en la tradicional Rua de Carnaval – amb la desfilada de comparses –, a una sessió de música i ball i a l'acte d'entrega de guardons del concurs de comparses i animació. De cara a diumenge, la Nau de Cal Sanahuja acollirà el carnaval infantil a partir de les 17 hores, amb animació i disfresses.

El municipi acomiadarà Carnaval amb l'enterrament de la sardina del Dimecres de Cendra (22 de febrer) a les 20 hores, amb una comitiva fúnebre des de la plaça Jove i una sardinada popular a la plaça del Peix.

Recorregut de la Rua de Carnaval

La desfilada es durà a terme des del passeig del Gall Mullat, passant pel carrer Piereta; Sant Cristòfol; Sant Bonifaci (fins a la Font Nova); Folch i Torres, fins a la Nau de Cal Sanahuja.

Arxivat a: Festes
Carnaval 2023
Carnaval 2023