Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament anuncia la guanyadora del concurs de cartells del 8M

L’Ajuntament anuncia la guanyadora del concurs de cartells del 8M

20/02/2023

El jurat municipal ha escollit l’obra de l’artista Amèlia del Pino Belmonte com a guanyadora del certamen

El jurat municipal, integrat per un dissenyador professional; l'artista local, Pere Bosch i una membre de l'entitat «Dones de Piera», van rebre l’encàrrec de valorar les onze propostes que s’han presentat al concurs de cartells organitzat per l’Ajuntament amb motiu del 8M.

Les deliberacions han determinat que la guanyadora del concurs de cartells és l'Amèlia del Pino Belmonte, amb un disseny que presenta un dibuix d'una família de dones sota el títol "Som llum". La proposta serà el cartell oficial de l’Ajuntament durant els actes del Dia Internacional de la Dona.

El consistori agraeix totes les propostes rebudes i anima a repetir la participació en les pròximes edicions.

Arxivat a: Cultura, Igualtat de gènere
Cartell guanyador
Cartell guanyador