Portada > Actualitat > Notícies > Un 'Divertimento' amb causa solidària

Un 'Divertimento' amb causa solidària

20/02/2023

L'Auditori de l'Aula de Música acull un concert benèfic de música clàssica amb recaptació en favor de l'Associació contra el Càncer i sota el lema 'Repte metàstasi'

El passat diumenge a la tarda, l'Auditori de l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases va ser l'escenari de 'Divertimento', un concert benèfic conduït per dos músics de prestigi: l'Adrià Perea, al piano, i l'Ana Kovacevic, al violí.

L'esdeveniment va servir per repassar la vida dels grans compositors, i va estar narrat per la pierenca Montserrat Cantí Mora, que va complementar la interpretació de les peces amb l'explicació d'anècdotes de la vida de músics de renom i d'obres força conegudes del seu repertori.

Un auditori ple de gom a gom i una selecció musical molt acurada van fer passar una tarda molt agradable al públic assistent. Al final hi va haver taquilla inversa en favor de l'Associació contra el Càncer.

 

Arxivat a: Cultura, Cultura i espectacles
Concert Divertimento
Concert Divertimento
Concert Divertimento
Divertimento