Portada > Actualitat > Notícies > El consistori adequa un nou hotel de gats

El consistori adequa un nou hotel de gats

28/02/2023

L’equipament és un contenidor reciclat, destinat a refugiar els felins

L’Ajuntament ha col·locat un nou espai per a gats a la zona de Sant Jordi, un espai elaborat amb contenidors reciclats i destinats a servir de refugi per als gats de les colònies del carrer, on aquests s’hi poden protegir del fred i on hi tenen menjar i beure.

El cat hotel se suma a l’espai ja exis­tent al carrer Jardí de Can Canals, instal·lat el juny passat, decorat per l’alumnat de sisè de l’Escola Creixà.

Treballant pel benestar animal

Dins les mesures impulsades pel consistori en l’àmbit del benestar animal, a Sant Jordi s’ha desen­volupat el mètode CER (Captura, Esterilització i Retorn) per a mantenir un control de les colònies a través de les esterilitzacions dels gats.

Les persones encarregades del manteniment del cat hotel d’aquest indret del municipi i de la colònia són les voluntàries alimenta­dores acreditades per l’Ajuntament, que hi reposaran el menjar i l’aigua dels contenidors.

La previsió és que, pròximament, s’instal·lin dos refugis més d’aquestes característiques a la vila, amb l’objectiu de continuar treballant pel benestar i control dels felins que viuen al carrer.

Arxivat a: Benestar animal
Cat hotel