Portada > Actualitat > Notícies > El Centre d'Atenció Primària organitza una nova caminada

El Centre d'Atenció Primària organitza una nova caminada

01/03/2023

La finalitat de la sortida és impulsar els hàbits saludables i gaudir de la natura

El Centre d’Atenció Primària (CAP) ha organitzat amb el suport del consistori una trobada dirigida a gaudir de l’entorn natural de Piera.

L’excursió s’ha celebrat durant la jornada del 28 de febrer i s’emmarca en les sortides que es preparen des de l’ambulatori amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables entre la nostra població.

Arxivat a: Salut, Activitats d'estiu, Administració local, Barris, Benestar animal, Benestar social, Comerç, Comunicació, Comunicat, Comunicat1, Consum, COVID-19, Cultura, Cultura, Cultura i espectacles, Educació, Educació, Empresa i ocupació, Empresa i ocupació, Espectacles, Esports, Esport i salut, Esports, Festa Major, Festes, Fires, General, Gent gran, Hisenda, Igualtat de gènere, Igualtat de gènere, Interès ciutadà, Interès ciutadà, Joventut, Lleure, Lleure, Medi ambient, Noves tecnologies, Noves Tecnologies, Obres i serveis, Obres i serveis, Parròquia, Participació ciutadana, Pla de barris, Política, Promoció econòmica, Protecció civil, Relacions institucionals i protocol, Seguretat ciutadana, Serveis a les persones, Serveis generals, Solidaritat, Tradicions, Transports, Turisme, Turisme, Urbanisme
Caminada
Caminada