Portada > Actualitat > Notícies > Piera tornarà a reivindicar el Dia Internacional de les Dones

Piera tornarà a reivindicar el Dia Internacional de les Dones

03/03/2023

Es convida a la ciutadania a participar en diverses activitats per commemorar el 8 de març

S’acosta el Dia Internacional de les Dones, una jornada que se celebra cada any per reivindicar la igualtat de gènere i la desaparició de les desigualtats entre dones i homes. Amb aquest motiu, la nostra localitat se suma de nou a la reivindicació amb l’organització de diverses propostes dirigides a tota la població.  

Propostes del 8M

Sota el lema «Som Llum», Piera commemorarà el 8M amb una marxa sorollosa que començarà a les 18 hores al Gall Mullat i conclourà a la plaça del Peix. Des de l’Ajuntament, es convida a la ciutadania portar a la trobada xiulets, panderetes, maraques o qualsevol altre estri que faci soroll. A més, la jornada comptarà amb la participació dels Falcons de Piera i dels Tambors dels Diables de Piera.

Més endavant, cap al final de la marxa a les 20 hores, es llegirà el manifest feminista davant el públic assistent a la trobada. Uns dies després, l’11 de març, s’encetarà al Gall Mullat la segona edició de la Fira de la Dona. Consulteu al detall la programació d’aquesta jornada.

Els actes compten amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’Associació de Dones de Piera, la Diputació de Barcelona i el Govern de l’Estat.

Arxivat a: Igualtat de gènere
8M
8M