Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de la segona edició de la Fira de la Dona

Èxit de la segona edició de la Fira de la Dona

13/03/2023

La iniciativa aconsegueix aplegar desenes de persones a la pista del Gall Mullat

La pista del Gall Mullat es va omplir l'11 de març per acollir la segona convocatòria de la Fira de la Dona, una iniciativa que enguany ha comptat amb una quarantena de paradistes artesanals, actuacions musicals, dansaires i conta contes per reivindicar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
La jornada va començar amb un parlament de l'alcalde, Josep Llopart, i de la regidora d'Igualtat de Gènere, Carme González, al qual van agrair la tasca de l'entitat Dones de Piera, associació que ha participat en la fira amb carpa pròpia.


Activitats per a tota la família


Durant la jornada, la colla infantil de Diables de Piera va oferir al públic una batucada i, a continuació, l'escenari va acollir una exhibició de l'Ali i Dancer Dream del Club Tenis Can Bonastre, amb actuacions de batxata i salsa.
Alhora, a la carpa de Dones de Piera va celebrar una xerrada-col·loqui feminista amb la diputada al Congrés, Sonia Guerra. La canalla va tenir l'oportunitat de gaudir amb l'Inma Flo i el seu contacontes, i els van seguir Saidax i Nose Beatbox, un duet que elabora versions de temes actuals a l'estil beatboxing.


Després de la pausa del migdia, la jornada es va reprendre a la tarda amb les actuacions de ball de l'Escola de Patinatge Piera i l'acadèmia Blue Moon Dansa. Aquests últims van continuar amb un taller de ioga de dones. Cal destacar també l'èxit de l'escape city, que va aplegar grups de nens i nenes en una activitat repleta de proves d'enginy, habilitat, i físiques, que pretenien fer reflexionar els infants. Tot seguit, exhibició de màgia "Imagina 2", a càrrec de Niñas del Mago.


La cloenda la va posar la cantant pierenca Abril Montmany i el guitarrista Eugeni Muriel, que van interpretar cançons de pop-soul.

Valoració


La regidora Carme González s'ha mostrat molt satisfeta amb la gran participació que ha tingut la Fira de la Dona en les seves dues primeres edicions i ha agraït els paradistes i a tots els que van actuar damunt l'escenari i que tant van fer gaudir al públic. Finalment, ha volgut agrair a l'Associació Dones de Piera per la gran tasca que fan i la seva implicació en aquests esdeveniments.


Les valoracions per part del grup de paradistes han sigut molt positives i han destacat el bon ambient que es va viure durant tota la jornada.

Arxivat a: Cultura i espectacles, Igualtat de gènere
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona
Fira de la Dona