Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien les proves per a la incorporació de cinc nous agents policials

S’inicien les proves per a la incorporació de cinc nous agents policials

13/03/2023

Aquest augment de la plantilla s’afegeix a la millora de l’atenció a la ciutadania de la Policia Local com a mesures per a reforçar la seguretat a la vila

L’Ajuntament de Piera ha iniciat el procés per a seleccionar cinc agents de la Policia Local. En aquest sentit, es convoca les persones aspirants el proper 3 d’abril a les 11 hores per a fer la prova de cultura general i coneixements teòrics a La Nau (carrer Copèrnic, 12). Les persones que opten a aquestes places hauran de presentar-s’hi 20 minuts abans per al control d’accés.  Durant les setmanes posteriors es faran les proves físiques i psicotècniques. Podeu consultar tota aquesta informació en el document adjunt

La previsió és que aquests nous agents s’hagin incorporat abans del mes de juny, sumant-se així al nou sergent i als dos agents de mobilitat que es van incorporar l’any passat, després de formar-se a l’Escola de Policia de Catalunya. Així mateix, des del consistori es treballa en la posada en marxa d’un nou procés de selecció que suposaria la creació de dues places més destinades a policies de mobilitat. 

L’augment de la plantilla pretén reforçar la seguretat de la ciutadania i s’afegeix a d’altres mesures que pretenen fer més eficient la feina dels agents. En aquest sentit, al mes de setembre es va ampliar el servei de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de la Policia Local, que atén ―prèvia sol·licitud de cita― de dilluns a divendres en horari de matí i tarda. Així mateix, s’han activat els perfils de la Policia Local de Piera a les xarxes socials, amb la voluntat d’apropar la tasca policial a les persones usuàries. D’altra banda, es treballa per a fer efectiva l’ampliació de la prefectura de la Policia Local de Piera, que podrà disposar, al mateix edifici, d’un espai de treball que duplicarà les instal·lacions actuals.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local

Arxius adjunts

  • Edicte de l'Ajuntament de Piera (PDF, 389 kB)
    Consulta la composició del tribunal i la data de la primera prova del procés de selecció de 5 agents policials