Portada > Actualitat > Notícies > L’Aula Municipal de Música recupera el projecte de xerrades «PIM-PAM»

L’Aula Municipal de Música recupera el projecte de xerrades «PIM-PAM»

21/03/2023

El centre organitza col·loquis amb personalitats del món de la música i oberts a tota la ciutadania

La jornada del 17 de març va comptar amb la presentació de la nova edició del PIM-PAM (Piera Interès Musical i Piera Acció Musical), el cicle de xerrades obertes a tothom que organitza l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases amb l’assistència de persones vinculades a l’àmbit musical.

El guitarrista pierenc Luís Alonso Rojas ha estat el primer convidat de la iniciativa, qui també ha ofert una xerrada il·lustrada amb temes musicals i vídeos a l'auditori de Ca la Mestra. L’artista és exmembre del grup musical local «Spatek» i, a la trobada, va explicar al públic la seva experiència musical en la formació i història d’aquest grup punk-rock format el 1988. El grup Spatek va actuar arreu del territori català i a la resta de l'estat Espanyol i també ha editat uns quants discs. En la trobada, el Luís va parlar breument de la intenció de reactivar aquest conegut grup local.

Des del centre es valora molt positivament la sessió i, pròximament, s’anunciaran les següents trobades del projecte.

Arxivat a: Cultura
Xerrada
Xerrada
Xerrada
Xerrada
Xerrada
Xerrada