Portada > Actualitat > Notícies > S’anuncien les dates de preinscripció dels estudis postobligatoris

S’anuncien les dates de preinscripció dels estudis postobligatoris

21/03/2023

L’institut Guinovarda organitzarà una jornada de portes obertes el pròxim 29 de març

Durant l’abril i el maig, la Generalitat de Catalunya obre els terminis per a sol·licitar plaça durant el curs 2023-24 pels estudis de batxillerat, cicles formatius i programes de formació i inserció.

En aquest sentit, el programa educatiu de l’institut Guinovarda ofereix estudis de batxillerat, un cicle formatiu i dos cicles de grau mitjà. El centre ha preparat una jornada de portes obertes prevista pel 29 de març amb l’objectiu de presentar a les famílies el seu projecte pedagògic i formatiu.

 

Preinscripció i calendari

Per a tramitar la preinscripció cal aportar tota la documentació necessària , la qual trobareu al web de la Generalitat. El calendari per a presentar les sol·licituds és el següent:

•             Batxillerat: del 20 al 26 d’abril del 2023

•             Cicles formatius de grau mitjà: del 12 al 18 d'abril del 2023 per als alumnes amb continuïtat d'escolar i del 9 al 15 de maig per a la resta de l'alumnat

•             Programes de Formació i Inserció: de l’1 al 12 de maig del 2023

D’altra banda, l’INS Guinovarda també té adscrits els PFI-PT de l’Anoia Sud (trobareu la informació al document adjunt). Les persones interessades en aquests estudis poden contactar directament amb les tutores del programa trucant al telèfon 937 762 114 o adreçant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  

 

Portes obertes a les escoles bressol

L’Escola Bressol Municipal El Gall Mullat organitzarà el pròxim 21 d’abril una jornada de portes obertes. Les famílies que vulguin participar-hi hauran de reservar hora trucant al 937 762 195. La presentació de les sol·licituds en aquest cas és del 8 al 19 de maig.

A l’Escola Bressol La Tortuga es pot demanar informació trucant al telèfon 93 778 82 01.

Arxivat a: Educació
Preinscripció
Preinscripció
Preinscripció

Arxius adjunts