Portada > Actualitat > Notícies > El CAP organitza una passejada per les fonts de Piera

El CAP organitza una passejada per les fonts de Piera

03/04/2023

La sortida s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera ha dut a terme una nova passejada per l’entorn natural pierenc. En concret, s’ha organitzat una visita a algunes de les fonts ubicades al nostre terme municipal amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, celebrat el 22 de març.

Una desena de persones han assistit a la caminada, la qual s’ha allargat durant tres quilòmetres amb un recorregut per les fonts del Rossinyol, del Prat, del Canyar i, per acabar, la font Nova. A continuació, el CAP ha acollit una xerrada sobre activitat física conduïda per la fisioterapeuta i la infermera del centre sanitari.

Pròxima sortida

La següent passejada està prevista pel 25 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física. La sortida serà a les 9.30 hores al CAP i es recomana portar aigua i una tovallola o estoreta.

Arxivat a: Salut
CAP
CAP
CAP
CAP
CAP