Portada > Actualitat > Notícies > En marxa noves ajudes per pagar el lloguer

En marxa noves ajudes per pagar el lloguer

11/04/2023

S’obre el període per sol·licitar subvencions dirigides a persones d’entre 36 i 64 anys i de 65 en endavant

La Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ha obert una nova convocatòria de dues línies d’ajudes econòmiques dirigides, per una banda, a la ciutadania d’entre 36 i 64 anys i, d’altra banda, a la població de 65 anys en endavant. Ambdues sol·licituds s’han de presentar abans del 12 de maig.

La subvenció està orientada a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori català i compleixin els requisits de les convocatòries.

Els tràmits per demanar l’ajuda es poden realitzar presencialment i en línia, a través de la identificació digital idCAT. Consulteu tota la informació al web de la Generalitat.

Arxivat a: Interès ciutadà
Ajudes lloguer