Portada > Actualitat > Notícies > La primera edició de la Feria de Abril omple Piera d’activitats

La primera edició de la Feria de Abril omple Piera d’activitats

17/04/2023

El municipi acull una jornada dedicada a la cultura del poble andalús

Piera va celebrar el passat dissabte la primera convocatòria de la Feria de Abril, una proposta que va omplir el barri de l’avinguda Barcelona i Serral amb activitats amb la cultura andalusa com a protagonista. La fira va comptar amb parades de productes artesanals, gastronomia i beguda. 

La trobada va començar amb una missa amb l’acompanyament del Coro Rociero Viña y Romero i la música. A continuació, es va oferir al públic assistent actuacions a càrrec de la Casa de Andalucía de l’Anoia; de Flor Romero i de la Casa de Andalucía de Sant Andreu de la Barca. Més endavant, van oferir una exhibició els grups locals Amanecer de Piera, Soles de Andalucía i Destellos de Andalucía; el Son del Sud; el Coro Rociero de Santa Eulàlia de Esparraguera, el Centro Cultural Andaluz Blas de Infante, procedent de l’Hospitalet de Llobregat.             

Va posar la cloenda a la jornada el grup musical Guadaljarafe, un trio musical especialitzat en sevillanes amb més de trenta anys d'història.

Valoració de l’Ajuntament

El consistori, com a organitzador de l’esdeveniment i, en concret, la regidora Montse Porras, valora molt positivament aquesta primera edició de la Feria de Abril i agraeix la col·laboració del veïnat de l'avinguda Barcelona i Serral i dels grups participants.

Arxivat a: Cultura i espectacles, Fires
Feria de Abril
Feria de Abril
Feria de Abril
Feria de Abril
Feria de Abril
Feria de Abril
Feria de Abril
Feria de Abril
Feria de Abril