Portada > Actualitat > Notícies > La poesia omple els aparadors dels comerços

La poesia omple els aparadors dels comerços

20/04/2023

El projecte «Penja un poema» ha comptat amb la participació de prop de dos centenars d'alumnes

Durant tot el mes d’abril, els establiments que formen part de l’Associació Piera Comerç i Serveis han exposat als seus aparadors els poemes escrits per l’alumnat de tercer i quart de primària de les escoles del municipi.

 La iniciativa

Un total de 196 alumnes han participat en una nova edició de la iniciativa «Penja un poema», una activitat creativa entorn de la poesia, coordinada per la Biblioteca Municipal dins el Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP), de l’Ajuntament de Piera.

S’hi han presentat un total de 167 poemes, individuals o de grup, inspirats en algun indret de Piera. S’ha comptat amb la participació de les escoles Herois del Bruc, Creixà i Apiària i de l’Institut Escola, així com amb la col·laboració de 37 comerços.

Els treballs s’han distribuït de forma aleatòria entre els establiments de l’Associació Piera Comerç i Serveis. La Biblioteca ha estat l’encarregada d’informar els centres escolars d’on es troben penjats els poemes per tal que les famílies puguin apropar-s’hi a veure’ls.

Arxivat a: Cultura
Poemes als comerços
Penja un poema
Penja un poema
Penja un poema
Penja un poema
Penja un poema