Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la Fira del Sant Crist de Piera

Èxit de participació en la Fira del Sant Crist de Piera

24/04/2023

Piera s’omple d’exhibicions, música, tallers i espectacles familiars durant el cap de setmana

Durant aquest cap de setmana, la ciutadania ha omplert el centre de la vila per assistir a una nova edició de la Fira del Sant Crist. La proposta, organitzada pel consistori amb la col·laboració de les entitats i associacions pierenques, ha comptat amb una programació d'activitats per a tots els públics i amb la voluntat de dinamitzar el comerç local. Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, la jornada de diumenge també ha incorporat activitats relacionades amb el dia de la rosa i del llibre.

Les dues jornades s'han celebrat amb una gran assistència de públic, que ha omplert l'espai destinat a les activitats i el qual s'ha desenvolupat amb la presència de 223 parades de diversos productes artesanals locals i arribats d'altres indrets del país. A més, el teixit comercial del municipi s'ha sumat a la iniciativa instal·lant una cinquantena d'espais de venda a l'exterior dels seus locals. Com a novetat, l'espai institucional de l'Ajuntament de Piera ha consistit enguany en una zona informativa dedicada a la història i les curiositats dels barris i pobles del nostre terme municipal.

Tot i que s'ha donat per acabat el gruix d'activitats de la Fira del Sant Crist, les propostes continuaran durant aquesta setmana amb la commemoració de la diada del Sant Crist del dia 28, el Devotion Festival, una trobada de colles de Falcons, el Correfoc i els concerts dels grups Los Manolos i Hotel Cochambre, mentre que l'1 de maig el 47è Aplec de Mas Bonans tancarà definitivament la celebració.

Primera edició del concurs de dibuix dedicat als comerços de Piera

En el marc de la fira, l'associació comerciant local ha celebrat l'entrega de premis de la primera edició del Concurs de Dibuix «Comerços de Piera», una iniciativa en la qual han participat tots els centres escolars pierencs i sota la temàtica d'il·lustrar els comerços de la vila.

Al certamen s'han presentat més de vuit-cents dibuixos, que s’han exposat a diversos establiments locals associats a la iniciativa «Piera Comerç i Serveis», del 17 al 23 d’abril.

Arxivat a: Comerç, Cultura, Fires
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist
Fira del Sant Crist