Portada > Actualitat > Notícies > Piera celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

Piera celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

02/05/2023

S’ha realitzat una sessió d’esport conduïda per una fisioterapeuta i una infermera al costat del Centre d’Atenció Primària

El Dia Mundial de l’Activitat Física es commemora cada any durant el mes d’abril amb la finalitat de promoure l’esport com a eina de salut i benestar. D’aquesta forma, se cerca estendre els efectes beneficiosos de l’activitat esportiva enfront el sedentarisme, un dels principals problemes de salut als països occidentals.  

Amb l’objectiu de fomentar la conscienciació envers aquesta situació, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera va organitzar el 25 d’abril una sessió d’entrenaments, amb instruccions sobre l’escalfament i els estiraments, conduïda per la fisioterapeuta del centre sanitari, Sònia Ramos, i per la infermera Úrsula Gimeno.

La proposta, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament, va aplegar prop d’una desena de persones a la zona de l’espai verd que envolta el CAP.

Arxivat a: Esport i salut
Dia Mundial de l'Activitat Física