Portada > Actualitat > Notícies > Celebrat el sorteig per escollir els membres de les meses electorals

Celebrat el sorteig per escollir els membres de les meses electorals

03/05/2023

En els propers dies s’enviarà una notificació a les persones titulars i suplents que formaran les meses de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023

L’Ajuntament de Piera va celebrar ahir dimarts dia 2 de maig un ple extraordinari per a designar les persones que formaran part de les meses en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig de 2023. Les persones escollides a través d’un sorteig públic rebran en els propers dies una notificació a casa seva per informar-los de la seva condició de titular o suplent per exercir com a president o vocal en alguna de les meses que es constituiran a la vila.

Hi haurà un total de 10 col·legis electorals distribuïts per tot el terme municipal: el consultori de Ca n’Aguilera, el local annex a Ràdio Piera, el Casal de la Gent Gran, la Biblioteca de Piera, l’Ajuntament, l’escola de música, el consultori de Sant Jaume, l'escola Creixà, l’Associació de Veïns de Can Mas i la de Can Claramunt. Durant tota la jornada electoral, el transport públic serà gratuït, amb la voluntat de garantir a tothom el dret a vot.

Es recorda que fins al 18 de maig es pot sol·licitar el vot per correu, el qual es podrà enviar fins al 24 de maig. La petició es pot tramitar presencialment, a qualsevol oficina de Correus, o per internet, sempre que es disposi d’un certificat digital.

Arxivat a: Administració local
Jornada electoral