Portada > Actualitat > Notícies > Comença un cicle de xerrades adreçat a famílies

Comença un cicle de xerrades adreçat a famílies

03/05/2023

La primera trobada se celebrarà en línia el pròxim dilluns i tractarà el tema de l’assetjament

Les famílies de la nostra localitat podran assistir a partir del pròxim dilluns, 8 de maig, a diverses trobades dirigides a aportar informació sobre l’educació i l’acompanyament a la canalla. La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En concret, se celebraran quatre sessions de dues hores cadascuna– totes en línia, a excepció d’una – centrades en el pas a l’adolescència, el món digital, l’assetjament o l’educació i la comunicació amb els infants. Per participar-hi, cal inscriure’s adreçant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Calendari

L’assetjament escolar serà el tema a tractar en el primer col·loqui i oferirà a les persones participants eines per a detectar-lo i per afavorir l’acompanyament positiu en la infantesa. La trobada serà en línia, a les 19 hores.  

La següent sessió serà presencial, el 15 de maig a les 18 hores, a la Biblioteca Municipal, i s’enfocarà a les dificultats del pas a l’etapa adolescent. D’altra banda, el dilluns 22 s’organitzarà, mitjançant una videotrucada a partir de les 19 hores, una xerrada sobre l’educació i la comunicació amb infants d’entre 0 i 6 anys.

El cicle es clourà el dia 29 amb una trobada, adreçada a famílies amb infants d’entre 6 i 12 anys, sobre l’ús responsable dels dispositius tecnològics i del món digital. Aquesta sessió es desenvoluparà a partir de les 19 hores en línia.

Arxivat a: Benestar social
Xerrades per a famílies
Xerrades per a famílies