Portada > Actualitat > Notícies > El Casal d’Estiu torna al municipi

El Casal d’Estiu torna al municipi

15/05/2023

Avui, 15 de maig, es preveu realitzar en línia una reunió informativa sobre les activitats del casal

Les vacances s’acosten i les escoles públiques de Piera comencen a preparar una nova edició del Casal d’Estiu. La iniciativa està organitzada per les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) dels centres educatius pierencs, amb el suport de l’Ajuntament, i les activitats estan pensades per a infants d’entre 3 i 14 anys. 

Amb la finalitat de cobrir la major part de les vacances escolars, en primer lloc, el Casal oferirà a les famílies apuntar la canalla del 26 de juny al 28 de juliol. D’altra banda, a partir del 28 d’agost s’engegarà un segon torn, que s’allargarà fins a l’1 de setembre.

Programa d’activitats

Les propostes de lleure s’ofereixen en dos grups dividits per edats. Per un costat, es preveuen activitats enfocades a infants d’entre 3 i 5 anys i, d’altre costat, es duran a terme jornades esportives o sortides destinades a la canalla d’entre 6 i 14 anys.

Amb això, els més menuts podran gaudir de tallers d’experimentació envers els esports, el ball o els treballs manuals, a més d’activitats aquàtiques i, cada divendres, una sortida a la piscina.

Després dels 6 anys, el Casal d’Estiu se centrarà especialment en diverses modalitats esportives i sortides a la piscina, a més d’una visita al Parc d’Atraccions del Tibidabo el 20 de juliol i una excursió per practicar caiac i ràfting.

Reunió informativa

Des de l’organització, es preveu desenvolupar una reunió informativa avui, 15 de maig, oberta a totes les famílies. La trobada es durà a terme a partir de les 18 hores a través d’un enllaç habilitat en línia.

D’altra banda, als arxius adjunts en aquesta pàgina trobareu informació com els horaris del Casal i detalls de les activitats que es desenvoluparan.

Inscripcions

Les famílies que desitgin inscriure la canalla al Casal d’Estiu poden realitzar el tràmit, abans del 22 de maig, al web de l’empresa a càrrec de la iniciativa als següents enllaços:

-          Inscripcions per a alumnes d’entre 3 a 5 anys

-          Inscripcions per a infants d’entre 6 a 14 anys

Arxivat a: Lleure
Casal d'Estiu

Arxius adjunts