Portada > Actualitat > Notícies > Potenciant la lectura entre l’alumnat amb «Connectem amb la Piki»

Potenciant la lectura entre l’alumnat amb «Connectem amb la Piki»

17/05/2023

Les escoles han rebut en els darrers dies la visita de la Piki, un personatge encarregat de fomentar l’aprenentatge

L’alumnat de primer de primària de les escoles públiques del municipi han rebut la visita de la Piki, un personatge amb molta energia, divertida i despistada, que sovint perd coses, s'embolica i s’entortolliga.

Cada quatre mesos, la canalla pierenca gaudeix dels contes que els explica amb ajuda de la Cuqui, una cuca de llum. En la darrera sessió, la Piki es va desplaçar als equipaments escolars i va explicar contes a l’alumnat.

Una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn de Piera

La proposta es va plantejar a l’Ajuntament i, amb el nom de «Connectem amb la Piki», s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn de Piera. Alhora, es desenvolupa el projecte com a eina de suport per al personal docent per motivar les classes en l’àmbit de la lectoescriptura.

 El pla té l’objectiu de potenciar les capacitats lingüístiques, tant oralment com de lectoescriptura i, d’altra banda, impulsar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Arxivat a: Educació
Piki
Escola Herois del Bruc
Escola Creixà
IE Piera
IE Piera
Escola Herois del Bruc