Portada > Actualitat > Notícies > El Centre d’Atenció Primària organitza una nova caminada

El Centre d’Atenció Primària organitza una nova caminada

24/05/2023

La iniciativa pretén fomentar els hàbits saludables i, alhora, impulsar el gaudi de l’entorn natural pierenc

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera ha organitzat el 23 de maig una nova trobada pensada per lluitar contra el sedentarisme, la qual s’emmarca en el cicle de caminades per l’entorn natural que periòdicament planeja l’equip sanitari amb posteriors xerrades informatives sobre els hàbits saludables.

En aquesta ocasió, la passejada ha comptat amb la participació de més d’una desena de persones i ha consistit en un recorregut de sis quilòmetres, el qual s’ha allargat durant prop d’una hora i mitja.

A continuació, el grup s’ha traslladat a la sala de conferències del CAP, a on s’ha desenvolupat un taller sobre la importància del rentatge de mans amb gel hidroalcohòlic. La sessió ha estat conduïda per una tècnica en cures auxiliars d’infermeria (TCAI), la Miriam Contreras, encarregada d’explicar a les persones assistents el procés correcte de la neteja de mans, amb l’objectiu d’evitar possibles infeccions o contagis.

Arxivat a: Salut
Caminada
Xerrada