Portada > Actualitat > Notícies > Noves línies d’ajudes econòmiques per retirar l’amiant

Noves línies d’ajudes econòmiques per retirar l’amiant

28/05/2023

La Generalitat de Catalunya ofereix d’ajudes per extreure l’amiant i potenciar la instal·lació de plaques solars

La presència d’amiant en alguns immobles és nociva per la salut i cal posar en marxa accions per eliminar-la definitivament. Amb aquest motiu, la Generalitat de Catalunya engega una convocatòria d’ajuts econòmics dirigits a la retirada d’aquest tipus de residus, els quals es poden demanar fins al juliol.

 La subvenció de 2023 té dues línies: l'ordinària, dirigida a particulars i una segona, adreçada al sector productiu per retirar aquests residus de cobertes i substituir-ho per plaques fotovoltaiques.

 Per accedir a tots els detalls de l’ajuda, l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) disposa d’un web específic a on podeu trobar amb les bases de la convocatòria i dades per resoldre possibles dubtes. Trobareu tota la informació sobre aquesta subvenció a la pàgina web de la Generalitat.

Arxivat a: Interès ciutadà
Ajuts