Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca acull l’exposició «Un dia seré gran, molt gran»

La biblioteca acull l’exposició «Un dia seré gran, molt gran»

01/06/2023

S’instal·la una mostra de dibuixos de l’alumnat de les escoles Herois del Bruc i Apiària

Fins al pròxim 17 de juny, podem desplaçar-nos a la Biblioteca Municipal per visitar l’exposició «Un dia seré gran, molt gran». Es tracta d’una mostra de dibuixos, realitzats per la canalla dels primers cursos de les escoles Herois del Bruc i Apiària, en el marc del projecte «Tracta’m bé: Aules amb tracte», desenvolupat pel Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP).

La finalitat de l’activitat és evidenciar, davant de la població més jove del nostre municipi, que l’etapa de la vellesa com una part important de la vida. Amb aquest objectiu, des dels centres educatius s’ha treballat l’empatia i el reconeixement amb la voluntat que l’alumnat s’imagini com serà de gran, elaborant un dibuix que ho reflecteixi.

Arxivat a: Educació
Exposició
Exposició