Portada > Actualitat > Notícies > S’extingeix un foc forestal a Piera

S’extingeix un foc forestal a Piera

19/06/2023

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) actua juntament amb els Bombers per protegir el bosc

El passat divendres, 16 de juny, es va produir un foc forestal al voltant de la font del Prat, al terme municipal de Piera. El foc va poder ser aturat ràpidament gràcies a la ràpida intervenció del grup voluntari de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) local i dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.

L'equip d'Agents Rurals que es van desplaçar a la zona van realitzar la investigació per tal de trobar l'origen d'aquest foc. D'altra banda, des de l’ADF, s’ha informat l’Ajuntament que fa uns dies l’àrea de Can Piqué també va patir un altre foc – en aquest cas, provocat per la caiguda d’un llamp – el qual va ser apagat per les autoritats competents.

Des del consistori, es recorda que seguim en situació de sequera i que el perill d’incendi és elevat. Amb això, i davant de la pròxima celebració de la revetlla de Sant Joan, es demana a tot el veïnat que s’extremin les precaucions i que, en cas de detectar columnes de fum, trucar al 112.

Arxivat a: Medi ambient
ADF
ADF
ADF
ADF
ADF