Portada > Actualitat > Notícies > El Teatre Foment organitzarà una conferència adreçada a la salut mental

El Teatre Foment organitzarà una conferència adreçada a la salut mental

04/10/2023

Es presentarà el Grup d’Ajuda Mútua (GAM) i el Comitè de Primera Persona de l’Anoia

El Dia Mundial de la Salut Mental es commemora al llarg del mes d’octubre arreu del món, i en aquest context, a Piera es durà a terme un esdeveniment en què es presentarà el Grup d’Ajuda Mútua (GAM) i el Comitè de Primera Persona de l’Anoia, dues iniciatives proposades per l’entitat Salut Mental Catalunya i enfocades a promoure la salut mental i el benestar emocional.

L'acte està previst pel pròxim dissabte, 7 d’octubre, a la Sala Polivalent del Teatre Foment. La jornada començarà a partir de les 18 hores i tindrà com a objectiu principal abordar qüestions com l'acompanyament a persones en moments de vulnerabilitat i patiment, la lluita contra l'estigma entorn dels problemes de salut mental, la promoció de la recuperació de les persones afectades, així com la recerca activa de la inclusió social de qui enfronta reptes de salut mental.

Col·loqui obert a tothom

La xerrada, la qual compta amb el suport de l'Ajuntament, és oberta a la participació de totes les persones interessades a promoure la salut mental i el benestar emocional a la societat. La col·laboració i el compromís de la comunitat juguen un paper essencial en la creació d'un món més inclusiu i compassiu per a tothom. Amb aquesta finalitat, durant la sessió, es parlarà del Grup d'Ajuda Mútua (GAM) i del Comitè de Primera Persona de l’Anoia. Ambdós grups juguen un paper fonamental en la comunitat en proporcionar suport emocional, compartir experiències i treballar per crear un entorn més comprensiu i acollidor per a aquells que lluiten contra problemes de salut mental.

Qui no pugui assistir a la trobada programada a la nostra localitat, la reunió es repetirà als municipis d’Òdena (16 d’octubre, a les 18 hores), Igualada (17 d’octubre, a les 19 hores) i Vilanova del Camí (20 d’octubre, a les 18 hores).

Apropant-nos al Dia Mundial de la Salut Mental, la creació d’aquestes dues propostes representen un pas significatiu cap a la sensibilització i l'acció positiva en benefici de aquells que necessiten suport en el seu viatge cap a la salut mental i el benestar.

Arxivat a: Salut
Salut mental
Salut mental

Arxius adjunts