Portada > Actualitat > Notícies > El delegat del Govern de l’Estat visita l’Ajuntament de Piera

El delegat del Govern de l’Estat visita l’Ajuntament de Piera

23/11/2023

El poble de Sant Jaume Sesoliveres també ha comptat amb la presència del representat estatal

L’alcaldessa, Carme González, juntament amb part de l’equip de govern local, han rebut aquest dimecres, 22 de novembre, la visita institucional del delegat del Govern de l’Estat, Carlos Prieto. La trobada s’ha centrat en temes com les inversions del govern espanyol als municipis, amb la voluntat d’estimular la prosperitat econòmica i social entre la ciutadania.

 Al llarg de la jornada, el delegat també es va desplaçar a les Caves Pagès Entrena, situades al poble pierenc de Sant Jaume Sesoliveres. En aquest cas, el representant ha tingut l’oportunitat de conèixer les instal·lacions gràcies al propietari, Joan Pagès, qui forma part d’una generació dedicada des del 1950 a l’elaboració de caves d’alta qualitat que han rebut diverses distincions nacionals i internacionals.

 Prieto també va visitar l’Ajuntament d’Esparreguera, a on s’ha reunit amb l’alcalde d’aquest municipi, Eduard Rivas, qui complementa el seu càrrec al consistori amb la presidència de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), entitat a la qual Piera està adherida.

Arxivat a: Interès ciutadà
Delegat del Govern de l'Estat
Delegat del Govern de l'Estat
Delegat del Govern de l'Estat