Portada > Actualitat > Notícies > El Centre d’Atenció Primària organitza una nova caminada i una xerrada

El Centre d’Atenció Primària organitza una nova caminada i una xerrada

28/11/2023

Més d’una desena de persones participen en una passejada i en un col·loqui sobre sexualitat

Com cada mes, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Piera ha dut a terme avui, 28 de novembre, una xerrada i una caminada per l’entorn natural del nostre municipi. Amb aquesta proposta, s’aporta al veïnat l’oportunitat de practicar activitat esportiva i, alhora, rebre formació per part de professionals sobre algun tema relacionat amb la salut.

En primer lloc, les instal·lacions del CAP han acollit un col·loqui en què s'ha parlat sobre els efectes de la menopausa i sobre l’àmbit de la sexualitat. La sessió s'ha emmarcat en els actes de La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. A continuació, més d’una desena d’assistents han sortit a l’exterior per participar en una passejada per l’entorn natural pierenc, la qual s'ha allargat durant unes dues hores.

Arxivat a: Salut
Caminada
Xerrada