Portada > Actualitat > Notícies > La pierenca Jamaica Moreno, nova capitana de la Selecció de l’Anoia Sub-12

La pierenca Jamaica Moreno, nova capitana de la Selecció de l’Anoia Sub-12

21/12/2023

Una altra jove local, Vega González, ha estat escollida per participar en l’equip

La nostra vila continua aplegant representació i èxits gràcies a la implicació del jovent esportista pierenc. Aquest mes de desembre, durant la concentració que es va organitzar el dia 6 a la localitat de Santa Perpètua de Mogoda, la futbolista Jamaica Moreno ha estat nomenada com a capitana de la Selecció Territorial de l’Anoia, concretament, de la secció femenina Sub-12 de futbol 7. D’altra banda, la també veïna del municipi, Vega González, ha estat incorporada a l’equip, al qual es reuneixen les millors futbolistes de la comarca.

Des de l’Ajuntament de Piera, es felicita ambdues atletes per la fita assolida, tenint en compte que aquest impuls a la carrera esportiva de Jamaica Moreno i de Vega González és també un èxit pel que fa a la representació del municipi al món futbolístic.

Arxivat a: Esports
Jamaica Moreno i Vega González