Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del cicle «7 d’Experiències»

Nova edició del cicle «7 d’Experiències»

30/01/2024

La Biblioteca de Piera acollirà col·loquis culturals des de febrer a març, oberts a tothom

El pròxim 8 de febrer, Piera encetarà l’edició d’enguany del cicle de conferències «7 d’Experiències», en el qual diverses personalitats del país presentaran les seves darreres obres. Les xerrades tindran lloc a la biblioteca cada dijous, a les 19 hores, fins al març.

La primera personalitat que visitarà el nostre municipi serà la fotògrafa Pilar Aymerich, que serà presentada per l’historiador local Antoni Escudero en una sessió programada per al 8 de febrer. La segona ponent serà Tura Soler, especialista en crònica negra al nostre país. En aquest cas, la trobada està prevista per al 15 de febrer i la presentació anirà a càrrec de l’expolicia local Ferran Rafecas. La següent conferència arribarà el 22 de febrer i comptarà amb la participació del periodista Roger de Gràcia i estarà presentada pel professional de la comunicació audiovisual, Màrius Montmany. Finalment, el darrer col·loqui arribarà el 29 de febrer de la mà del també periodista Albert Om, presentat per la filòloga i correctora de català Gemma Belart.

De cara al març, visitaran el nostre municipi Carla Vall (7 de març) —artista que presentarà el seu llibre No Mentiràs; Lyona (14 de març)—, qui parlarà de la seva nova peça Madr¿eh? i Juana Dolores (21 de març), qui oferirà una xerrada sobre el seu llibre I si una nació desfilant per una catifa vermella.

Arxivat a: Cultura
7 d'experiències
Cicle de conferències