Portada > Actualitat > Notícies > El Centre d’Atenció Primària organitza una nova caminada

El Centre d’Atenció Primària organitza una nova caminada

27/02/2024

Durant la jornada, una professional sanitària ha conduït una xerrada sobre la nutrició

Com cada mes, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera ha organitzat una nova sessió dirigida a impulsar els hàbits saludables al nostre municipi. Amb aquest motiu, un grup va participar el 23 de febrer en una jornada que va consistir en una caminada per l’entorn natural pierenc i en un col·loqui sobre la importància d’una nutrició equilibrada.

En primer lloc, l’edifici del CAP va acollir la xerrada, dirigida per la nutricionista del centre, Alba Creus. Al llarg de l’explicació, el públic va aprendre sobre la importància d’establir una dieta rica i variada amb l’objectiu d’evitar l’obesitat i altres problemes de salut derivats d’una alimentació deficient. A continuació, les persones que van assistir a la trobada van participar en una passejada d’una hora de durada pels camins pierencs.

Arxivat a: Salut
Caminada