Portada > Actualitat > Notícies > Nova caminada del Centre d’Atenció Primària (CAP)

Nova caminada del Centre d’Atenció Primària (CAP)

25/03/2024

La jornada ha comptat amb una xerrada sobre hàbits d’higiene bucodental

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera ha organitzat aquest cap de setmana la seva caminada mensual per l’entorn natural del nostre municipi, una iniciativa amb què es pretén fomentar els hàbits saludables entre el veïnat. En aquest cas, el grup va assistir a una passejada de 5 quilòmetres fins al terme municipal dels Hostalets de Pierola.

Abans de la sortida, la ciutadania va tenir l’oportunitat de participar en un col·loqui conduït per una professional del centre sanitari i dirigit a parlar sobre la importància de mantenir una bona higiene bucodental. En aquest sentit, es va entregar gratuïtament un raspall de dents a tothom qui va assistir.

La pròxima caminada està prevista pel 9 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, i es treballarà la marxa nòrdica.

Arxivat a: Esport i salut
Caminada
Caminada
Caminada