Portada > Actualitat > Notícies > Piera acull la 3a edició de la Fira de l’Adopció Animal

Piera acull la 3a edició de la Fira de l’Adopció Animal

13/05/2024

La iniciativa pretenia fomentar les adopcions de gats i gossos i sensibilitzar la ciutadania de la importància de no abandonar els animals de companyia

El passat dissabte, dia 11 de maig, la pista de Can Claramunt va acollir la 3a Festa de l'Adopció Animal, una iniciativa de l’Ajuntament que va comptar amb la col·laboració de dues de les protectores que treballen habitualment a la vila: Font Galí i Piera Felina. L’esdeveniment va servir per donar a conèixer la tasca que desenvolupen aquestes associacions i entitats animalistes i, al mateix temps, per donar una oportunitat als gossos i gats que són abandonats diàriament a la comarca. 

Una de les novetats d’enguany era la ubicació de la fira, que en anteriors edicions s’havia celebrat al Gall Mullat. Durant la jornada es van presentar els animals en adopció, es van fer exhibicions amb gossos i es van organitzar activitats per a tota la família com ara jocs montessori  i un taller de pinta-cares per a infants. Hi havia també parades artesanals de venda de productes relacionats amb el món animal.    

Des del consistori es vol agrair la presència de les associacions animalistes així com de totes les persones voluntàries que van treballar per fer possible que la fira fos un èxit.

Arxivat a: Benestar animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal
Fira de l'Adopció Animal