Portada > Actualitat > Notícies > L’actual Biblioteca de Piera celebra els 25 anys

L’actual Biblioteca de Piera celebra els 25 anys

14/05/2024

El llibre commemoratiu es pot aconseguir gratuïtament al mateix equipament

La Biblioteca de Piera ha celebrat el dissabte 4 de maig, el 25è aniversari de l'actual edifici amb una jornada oberta a tothom. La trobada ha consistit en la presentació del llibre 25 anys de bones històries, del qual se'n van lliurar exemplars gratuïts al públic. L'aniversari va arrencar amb el discurs de Sílvia Closas (directora actual de l'equipament) i Sònia Magallón (antiga directora).

Després va ser el torn de les autoritats. A l'acte hi van prendre part l'alcaldessa de Piera, Carme González; la regidora de Cultura, Raquel Calsina; el director general de Promoció Cultural i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Josep Ferran Vives; i la gerent de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Marta Cano. Tots van coincidir amb la gran tasca que fa l'equipament i en la necessitat de millorar el servei.

Posteriorment, es van lliurar els passaports de lectura a diversos infants. Una iniciativa que ha premiat els nens i nenes, de 6 a 12 anys, que més han llegit des d'inicis d'any, amb la voluntat de fomentar la lectura.

Més tard, Maria Eugènia Udivert va presentar el llibre commemoratiu, realitzat per l'Ajuntament de Piera amb la participació de diversos escriptors i il·lustradors locals i la col·laboració del Centre d'Estudis Pierencs. De fet, una desena d'escriptors van participar en l'acte llegint alguns fragments de l'obra.

Per cloure l'esdeveniment, es va dur a terme un aperitiu, es va brindar amb cava pierenc i es van repartir galetes commemoratives de l'aniversari.

Cal recordar que a la Biblioteca es poden aconseguir exemplars físics del llibre commemoratiu de manera gratuïta. També es pot llegir al següent enllaç: LLIBRE 25 ANYS BIBLIOTECA.

 

Arxivat a: Cultura, Cultura
Les espelmes de la commemoració
L’aniversari va arrencar amb el discurs de Sílvia Closas (directora actual de l’equipament) i Sònia Magallón (antiga directora)
Es van lliurar els passaports de lectura a diversos infants
Una desena d’escriptors van participar a l’acte llegint alguns fragments de l’obra
Una desena d’escriptors van participar a l’acte llegint alguns fragments de l’obra