Portada > Actualitat > Notícies > S’organitza una jornada de neteja del bosc del Gall Mullat

S’organitza una jornada de neteja del bosc del Gall Mullat

14/05/2024

Aquest dissabte, 18 de maig, la ciutadania podrà participar en aquesta iniciativa que vol conscienciar de la importància de preservar el nostre patrimoni natural

Piera se suma, un any més, a la campanya “Let’s Clean Up Europe!”, una iniciativa que vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar els espais naturals i reduir la generació de residus. El pròxim dissabte, 18 de maig, la ciutadania podrà participar en una jornada de neteja de l’entorn organitzada pel Banc del Temps de Piera, amb el suport de l’Ajuntament.

Les persones que hi vulguin participar, hauran de presentar-se a les 9.30 hores al punt de trobada establert, que serà l’aparcament de sorra del Gall Mullat. Es preveu que l’activitat tingui una durada aproximada de tres hores.

Es recomana a la ciutadania que portin guants forts, botes d’aigua, pinces i qualsevol altre accessori que considerin necessari. Des de l’organització es facilitaran les bosses per a la recollida.

En anteriors ocasions es van recollir diverses tones de residus entre els quals hi havia voluminosos, plàstics o bosses plenes d’escombraries.

Arxivat a: Medi ambient
Neteja de l'entorn
Cartell informatiu