Portada > Actualitat > Notícies > Obres i serveis

Obres i serveis

Opcions

Notícies per data

 1. Parc infantil Mar i Cel
  14/11/2017
  Els treballs consistiran en la instal·lació d’un terra de cautxú per garantir la seguretat dels infants i nous elements de joc que substituiran els existents
  Arxivat a: Obres i serveis
 2. Neteja viària
  07/11/2017
  L’Ajuntament incorpora un nou vehicle amb un sistema d’aigua a pressió i amplia els efectius de la brigada a través d’un pla d’ocupació que tindrà una durada de 12 mesos
  Arxivat a: Obres i serveis
 3. Obres piscina
  30/08/2017
  Els treballs, que tindran una durada aproximada de sis mesos, suposaran el canvi d’ubicació d’algunes activitats dirigides de sala infantils i d'adults
  Arxivat a: Obres i serveis
 4. Avinguda de Barcelona
  12/01/2017
  Aquesta setmana s’han iniciat unes obres d’ampliació de la vorera amb la intenció de garantir la seguretat dels vianants que es desplacen fins al tanatori i a diversos nuclis de la vila
  Arxivat a: Obres i serveis
 5. Via verda entre els Hostalets i Piera
  03/03/2016
  S’ha iniciat el diàleg entre els ajuntaments de Piera i els Hostalets de Pierola per tirar endavant el projecte de via verda que connectarà els dos municipis mitjançant un carril de vianants i de bicicleta.
  Arxivat a: Obres i serveis
 6. Cementiri de Piera
  07/01/2016
  A causa dels forts vents i per una major seguretat, s'estan duent a terme una sèrie d'obres que afecten les làpides del cementiri nou.
  Arxivat a: Obres i serveis
 7. Acord per crear accessos a les zones industrials de Piera i Masquefa
  22/10/2015
  L'alcalde de Piera, Jordi Madrid, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, van signar un acord per la construcció de dues rotondes a la carretera BV-2441, que tenen com a objectiu facilitar els accessos a les zones industrials d’ambdós municipis.
  Arxivat a: Obres i serveis
 8. Inici del projecte de la depuradora de Can Bonastre
  10/08/2015
  S’inicia el projecte de construcció d’una depuradora a Can Bonastre, per tal de canalitzar totes les aigües fecals del barri cap a una nova estació depuradora de tractament d’aigua residual.
  Arxivat a: Obres i serveis
 9. Aparcament C/ Cardoner
  23/03/2015
  Atenent la gran mobilitat de vehicles al nucli urbà, des de l’Ajuntament s’ha arribat a un acord amb els propietaris de dos terrenys, actualment en desús, per adequar-los com a zones públiques d'estacionament.
  Arxivat a: Obres i serveis
 10. Ampliació de la vorera
  23/03/2015
  Estan a punt de finalitzar les obres del projecte constructiu d’ampliació i condicionament de la vorera de la carretera BV-2243, PK 0,200 a 0,450 del terme municipal de Piera, a la coneguda carretera dels Hostalets de Pierola.
  Arxivat a: Obres i serveis
Pàgina 1 de 8 Següent