Portada > Actualitat > Notícies > Participació ciutadana

Participació ciutadana

Opcions

Notícies per data

 1. Aprovada la coberta de la pista de Ca n'Aguilera
  26/10/2015
  El passat 16 d'octubre es van convocar els veïns i veïnes de Ca n'Aguilera perquè participessin en la consulta per decidir el tancament o no de la coberta de la pista poliesportiva, amb resultat favorable al tancament.
  Arxivat a: Participació ciutadana
 2. Què penses de Piera?
  15/12/2013
  Fins al 10 de gener de 2014 teniu temps per expressar la vostra opinió sobre matèries diverses que afecten directament el nostre municipi. La vostra participació és molt important per a poder millorar.
  Arxivat a: Participació ciutadana
 3. Què penses de Piera?
  17/11/2013
  L’Ajuntament treballa per una major qualitat de la Vila, fent-la sostenible i accessible, i potenciar el civisme en els espais públics, per això vol recollir l’opinió de la ciutadania sobre set temàtiques que els afecten directament.
  Arxivat a: Participació ciutadana
 4. Pla sanejament Can Claramunt
  01/10/2012
  Nova sessió de participació ciutadana dins el Nou Pla de Sanejament de Barris de Piera al barri de la Venta-Can Mussarro, una acció que ja s'ha dut a terme al barri del Portell.
  Arxivat a: Participació ciutadana
 5. Taller participació ciutadana El Portell
  17/09/2012
  El projecte, coordinat per les regidories de Participació Ciutadana i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Piera i amb el suport tècnic del Consell Comarcal de l'Anoia, té per objectiu que els residents del barri del Portell estableixin el grau i la temporalitat del projecte de sanejament escollit.
  Arxivat a: Participació ciutadana
 6. Participació ciutadana al Portell
  04/06/2012
  L’Ajuntament de Piera organitza trobades amb els veïns de diferents barris, en el marc del procés participatiu del nou Pla de Sanejament de Barris de Piera, amb l’objectiu que els residents del barri decideixin fins a quin nivell d’obra estan disposa...
  Arxivat a: Participació ciutadana
Anterior Pàgina 2 de 2