Portada > Actualitat > Notícies > Serveis a les persones

Serveis a les persones

Opcions

Notícies per data

 1. Mans gent gran
  20/04/2016
  El Centre de Dia Mar i Cel busca la col·laboració de persones voluntàries que vulguin participar en les diferents activitats que s’organitzen al centre per als seus usuaris.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 2. Medalla centenària Pilar Torres 2015
  25/05/2015
  Nascuda el 24 de maig de 1915 a Piera, Pilar Torres Bosch va reunir familiars i amics el dia del seu aniversari. Cent primaveres que han transcorregut al costat de la seva família i veïns, entre ells l’alcalde Jaume S. Guixà, a qui té en veritable estima.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 3. Centenari Quimeta Bolós 2015
  04/05/2015
  Piera compta amb gairebé una desena de persones centenàries. Un aniversari molt especial que normalment és reconegut i celebrat amb la família i amistats, sobretot per Quimeta Bolós i Pilar Torres, les darreres homenatjades.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 4. Voluntaris per al Centre de Dia Mar i Cel de Piera
  02/02/2015
  Des del Centre de Dia Mar i Cel, es demana la col·laboració de persones voluntàries que vulguin participar en les diferents activitats que s’organitzen en aquest centre d’atenció a la gent gran, per dur a terme amb els seus usuaris.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 5. 67a Festa de la Gent Gran - Octubre 2014
  13/10/2014
  La passada setmana, la regidoria de Serveis a les Persones en col·laboració amb l’Associació Cultural de la Gent Gran de Piera, van retre homenatge a les persones més grans del municipi, oferint un programa d’activitats ple de propostes a la seva mida.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 6. Centenari Alejandrina Bosch Castells 05.10.2014
  06/10/2014
  El passat cap de setmana, la veïna de Piera Alejandrina Bosch i Castells va rebre la visita a casa seva dels regidors Josep Llopart i Vanesa Fernández-Arroyo, amb motiu de la celebració del seu centenari.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 7. Mans gent gran
  03/10/2014
  La 67a Festa de la Gent Gran engega aquest dimarts amb l'acte d'obertura i la xerrada del còmic Barragán. La setmana inclou bingo, excursió, havaneres, balls i el dinar de germanor del diumenge 12.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 8. Venda d’aliments al mercat municipal
  26/05/2014
  La regidoria de Servei a les Persones, per tal de garantir la higiene i la seguretat dels aliments que es venen al mercat municipal, posa en coneixement dels responsables dels establiments alimentaris del mercat una guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en aquest espai.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 9. Excursió del soci Alcover
  19/05/2014
  Dijous passat, i dins la setmana del soci, l'Associació Cultural de la Gent Gran va organitzar una sortida a Alcover amb la participació de 280 avis i àvies.
  Arxivat a: Serveis a les persones
 10. Inspira
  23/12/2013
  L'aplicació "Inspira per a Pares i Mares" és una eina creada per la Fundació Roger Torné, que és, per la seva rigorositat científica i la seva vàlua, un poderós instrument per a la difusió d'estils de vida saludables.
  Arxivat a: Serveis a les persones
Anterior Pàgina 3 de 4 Següent