Portada > Actualitat > Notícies > La música omple els racons del barri antic

La música omple els racons del barri antic

18/06/2018

Divendres, en el marc de la celebració de la Ruta dels Músics, 15 grups van oferir concerts simultanis en els espais més emblemàtics del barri del Raval

La Ruta dels Músics va celebrar el passat divendres la seva onzena edició amb un nou èxit de participació i de públic. L’esdeveniment es va inaugurar amb una cercavila encapçalada per la Marching Band, de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases, que va anar des de la plaça de la Creu a la plaça del Peix. Posteriorment, l’actriu pierenca Elisabet Vallés va fer el pregó inaugural a la plaça Joan Orpí amb l’acompanyament del Cant dels ocells, interpretat en aquesta ocasió pel violoncelista Quim Molina.

Durant dues hores, els portals i racons més emblemàtics del barri del Raval de Piera es van il·luminar amb torxes, teieres i espelmes per acollir els concerts simultanis que es van acollir fins passada la mitja nit. Van ser una quinzena les formacions musicals que van participar-hi, totes elles amb algun integrant pierenc.

A la plaça Joan Orpí hi havia els Bauma, amb folk d’Europa i de la riba mediterrània; Saidax & Nose Beatbox van actuar al Portal del Romanyà oferint un estil molt variat de música; a Cal Vendrell van ser-hi els Pedaços i a la Capella de Sant Sebastià la Clara i l’Aina, de l’escola de música dels Hostalets de Pierola; Cal Moixona va acollir la música de la Carme Llovera i el Joaquim Veciana, al piano i la guitarra clàssica, respectivament; Give van actuar a la Casa de la Volta i Petit & Nuna a la plaça del Sant Crist; els grups Notas Sordas, Biruji, De Milagro van oferir els seus repertoris a Cal Ramon de la Maria, la plaça del Tricentenari i a la porta del Castell; a la plaça de l’Església, la formació Projecte Na & Friends va oferir un espectacle que barrejava música i elements visuals; HcB, un grup de rap, va actuar al camí del cementiri i Sergi Toledano va fer-ho a Cal Via; finalment, el carrer del Sol va acollir les interpretacions del grup El Último Mojigato i Cal Marranet les cançons del cantautor Xavi Villanueva.

La ruta va finalitzar amb els tambors dels Diables de Piera i amb els concerts dels els grups Madafakas i Gall Mut, també formats per músics de la vila.

Arxivat a: Cultura
Aula de Música
Bauma
Biruji
Carme Llovera
De Milagro
El Último Mojigato
GIVE
HcB
Joaquim Veciana
Madafakas
Notas Sordas
Nuna i Petit
Pedaços
Projecte NA
Saidax i Nose
Sergi Toledano
Diables de Piera
Xavi Villanueva