Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes a La Piscina de Piera

Portes obertes a La Piscina de Piera

05/09/2018

Del 12 al 21 de setembre, el recinte obrirà les seves instal·lacions per tal de donar a conèixer l’espai i el nou programa d’activitats als veïns i les veïnes

La instal·lació esportiva municipal La Piscina de Piera prepara per a les pròximes setmanes unes jornades de portes obertes. Des del dimecres 12 de setembre i fins al divendres 21 de setembre, el recinte obrirà l’espai als pierencs i les pierenques per donar a conèixer les instal·lacions i l’actualitzada oferta d’activitats. Durant aquests dies, hi haurà descomptes per a les persones sòcies que portin un amic o amiga i un programa d’actes especial per a l’ocasió. Així mateix, els dimecres 12 i 19 de setembre es faran valoracions de fisioteràpia gratuïtes.

A més, el dijous 20 de setembre se celebrarà la festa d’inici de la temporada amb diferents classes magistrals a la terrassa exterior de la piscina. A les 18.30 hores, s’organitzarà una classe de Pump; a les 19.30 hores, serà el torn del Combat, i tot seguit, a les 20 hores, hi haurà una sessió de Zumba. Per últim, a les 20.30 hores, es farà un sorteig de productes i un pica-pica saludable per a totes les persones participants.

Les persones interessades a participar en les classes obertes han d’inscriure’s prèviament.

Arxivat a: Esports
La Piscina de Piera